Csomagolás

ALAPÉRTELMEZETT CSOMAGOLÁS

Ha úgy dönt, többféle csomagolást is használhat, amelyek a szállítás során figyelembe veszik a környezetet, a biztonságot és az integritást. Magától értetődik, hogy az árut a lehető leghamarabb eljuttatjuk Önhöz. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű csomagolást használjuk, arányosan az árral. Több éves tapasztalattal és ügyfeleink igényeivel adaptáltuk a módszereket
csomagolás méret, súly és térfogat szerint. Ugyanakkor megértem és tisztelem, hogy az áruk nem mindig az eredeti szállításuk helyén végződnek, hanem viszonteladásra szánják őket, ezért semmilyen látható jelölést nem használunk. Erős és hosszú távú partnerségek kialakítására törekszünk.

Laza csomagolás / laza raklapcsomagolás

Ingyenes csomagolás raklapon

Egyszerű ipari csomagolás, amelyet az ügyfelek leggyakrabban személyes gyűjtésre használnak. A változat ingyenes raklapon történő tárolás, ha szállítási szolgáltatással / továbbítással küldi.

Laza csomagolás fóliában

Laza csomagolás fóliában

Az előző csomagolás opcionális része lehet a tömítés védelme átlátszó fóliába csomagolással. Ezt követően lehetőség van pl. kartondoboz.

Csomagolás papírtekercsre / műanyag tekercsre

Csomagolás papírtekercsre

Bizonyos típusú termékekhez alkalmas csomagolás az áruk szállítás közbeni és jobb szállítás érdekében történő rögzítésére. Ez a csomagolás kombinálható raklapos vagy kartondobozban.

Papírdoboz

Papírdoboz

A leggyakrabban használt csomagolás, amely kombinálható a korábbi változatokkal – laza csomagolás, laza csomagolás fóliában, papírtekercs. Jelenleg többféle méretű dobozt használunk, a tömítések típusától és méretétől függően.

RAKLAP CSOMAGOLÁS

Ezt a típusú csomagolást használjuk nagy mennyiségű szállításhoz. Az egyes dobozok raklapokra vannak rakva 1,2 mx 0,8 m vagy 1,2 mx 1,2 vagy flottánk, vagy külső fuvarozók szállítják az ügyfélhez.

KÜLÖNLEGES CSOMAGOLÁS

Ha bármilyen további, speciálisan tervezett csomagolásra, szállításra vagy begyűjtésre igényt szeretne szállítási szolgálata, készen állunk arra, hogy ezt a kérést indokolatlan gondolkodás nélkül kezeljük.

Sme otvorení ďalším návrhom, ktoré pomôžu zjednodušiť prepravu našich výrobkov k vám.