Gyakran Ismételt Kérdések

Cégünk gyártó cég. Minden termékünk Szlovákiában készül. Ellátási láncunkat Közép-Európában működő vállalatok alkotják.
Igen, Szlovákiában és Csehországban több független márkakereskedőnk van, akik "végigvezetik" Önt a gyártási palettánkon. Ha érdekli, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Cégünk fő tevékenysége a tömítő profilok extrudálása. 2015-ben kibővítettük gyártási tevékenységünket azzal, hogy a vízsugár-technológiát használva tömítéseket (alakokat) vágtunk.
A katalógusok frissítése az új gyártású profilok fokozatos hozzáadásával történik, így előfordulhat, hogy a legújabb tömítéseket még nem építették be. Ebben az esetben arra kérjük Önt, hogy küldjön vázlatot, rajzot vagy fényképet méretekkel marketing részlegünkhöz, amely feldolgozza az árajánlatot. Ha segítségre van szüksége a tömítés kialakításában, kérjük, forduljon műszaki igazgatónkhoz vagy gyártási vezetőnkhöz.
Cégünk anyaga - gumi: EPDM, NBR, SBR, Viton, bentonit, műanyag: PVC, TPE és PE.
Igen, marketing részlegünk megadja Önnek a szükséges információkat és tanácsot ad a megfelelő anyag kiválasztásában.
Igen, szinten tartjuk a legtöbb forgó tömítést.
Igen, előzetes egyeztetés után munkatársainkkal munkaidőben 6.00 és 15.00 óra között.
Ha megállapodott munkatársainkkal, akkor értesítenie kell a megérkezés várható időpontját. Az árut a műszakvezetőnek hagyjuk, aki átadja Önnek az árut.
Sajnos jelenleg nem engedélyezzük ezt a fizetési módot.
Igen, a raktáron lévő cikkekről tudjuk. Az árat a méret és a hosszúság szerint külön-külön értékeljük, tekintettel a gyártási programunk széles skálájára.
Jelenleg több hajózási társaságot alkalmazunk a csomagtól a raklapszállításig. Ugyanakkor saját járműveink vannak, amelyekkel az árut közvetlenül Önhöz tudjuk eljuttatni.
Sajnos nem. Új ügyfelek esetében az a szabály érvényes, hogy az árut 3 utánvét / utánvét / előzetes számla után küldjük el.
A megrendeléseket faxon, e-mailben és telefonon fogadjuk el (ezzel az opcióval a megrendelést e-mailben / faxon / levélben kell elküldeni).
14 munkanapon belül feldolgozzuk a normál anyagokból származó alacsony mennyiségű megrendeléseket. Speciális tömítéseket vagy nagy volumenű megrendeléseket dolgozunk fel a jelenlegi termelési kapacitásnak megfelelően.
Tömítéseink, valamint minden gyártó és beszállító tömítései az STN EN ISO 3302 (E1, E2, E3) szabványnak megfelelő tűrésekkel készülnek.